maandag 2 oktober 2017

Hoedenmakers en ontwerpers!



Op vrijdag gebeurde er iets vreemd in onze klas... De leerlingen waren plots geen leerlingen meer, maar echte hoedenmakers! Ze kwamen hun nieuwste creaties uittesten bij hun buur! Een op maat gemaakte hoed uit krantenpapier, wie wil dat nu niet bezitten?! Ze voldoen allemaal aan de allernieuwste trends en hypes: maskers, krulletjes, dierenoren,... Kortom: alles kan en alles mag in de hoedenwereld!

De excentrieke hoedenmakers hadden allemaal hun eigen stijl en lieten zich inspireren door verschillende invloeden. Wat elke hoed natuurlijk uniek maakte! Ze hielden zich ook niet in om andere hoedenmakers te helpen. Onmiddellijk snelden ze elkaar te hulp! De kunstenaars werkten echter allemaal met eenzelfde basis: een strook rond het hoofd en eentje over het hoofd. Op die manier blijft de hoed goed zitten en blijft het een top ontwerp!  

De kinderen beleefden duidelijk plezier aan het werken met oude kranten. Het zijn deze momenten waarin ze zich helemaal mogen uitleven. Had ik al vermeld dat deze muzische activiteit heel rustig verliep? Chapeau kinderen! Bedankt aan alle ouders om de kranten te voorzien. 

Aanschouw met trots de ontwerpen van L3!

Juf Emmely