maandag 24 september 2018

De fijnste Strapdag ooit!


Dag iedereen! Fijn dat je opnieuw eens op onze blog neust!

Op vrijdag 21 september 2018, was het opnieuw STRAPDAG! Dé dag bij uitstek om eens je geautomatiseerd voertuig thuis te laten, de auto in de garage te laten rusten en al stappend of trappend naar school te komen! 

We verwelkomden de kinderen en zagen dat het goed was! Het was super om te zien dat elk kind van het derde leerjaar een vervoermiddel mee had! Zo konden we zonder moeite en met veel plezier het hindernissenparcours uitvoeren. 

Vele fietsen waren ook prachtig versierd! Ik zag zelfgemaakte bloemen, knuffelberen, vlagjes, touwtjes, slingers, ballonnen, poppen, kinderstoeltjes én zelfs een heus café met drankjes en flesjes! Hoe origineel! In elk geval: iedereen heeft zijn best gedaan!

In de namiddag was er dan nog de feestelijke parade! Elk kind mocht toertjes fietsen rond de speelplaats en daarna werd er een winnaar gekozen! Er werd natuurlijk ook gelet op veiligheid! De kinderen die hun fluohesje en/of helm droegen, maakten een tikkeltje meer kans! 

De winnaar van onze klas is Jade geworden! Proficiat! Je blies de juffen en meester Koen omver met jouw versierde fiets! Ook aan alle andere deelnemers niet getreurd! Wees trots op je eigen creatie en draag het STRAPDAGBANDJE met TROTS! 

Bekijk hieronder de leukste foto's!

Tot volgend jaar, Strapdag!

Veel liefs,
Juf Emmely