vrijdag 1 september 2017

Joepie! Wij zitten in het derde leerjaar!


Na een geweldige, zonnige en deugddoende vakantie zijn de leerlingen vandaag opnieuw van start gegaan op school. De kinderen waren allemaal heel enthousiast om hun klasgenootjes, juffen en vertrouwde schoolomgeving terug te zien na twee lange (?) of korte maanden. Het werd een leuke dag waarbij kennismaken met hun nieuwe juf én vernieuwd klaslokaal voorop stond. 



We maakten tijd vrij om naar elkaars vakantieverhalen te luisteren, verkenden de klas- en schoolregels, ontdekten (een deeltje van) de klaswerking en knutselden verjaardagskaartjes met wasco en ecoline. Voor de verjaardagskalender gingen we aan de slag met stoepkrijt en foto's. We vierden vandaag ook de verjaardagen van Dries en Zayren. De feestbeesten stonden vandaag absoluut in de belangstelling. Nogmaals een dikke proficiat, jongens! Alsook was er de jaaropener door meester Koen in de gymzaal en maakten de kinderen 'de grote sprong' naar het derde leerjaar! Hieronder kunnen jullie nog enkele kiekjes terugvinden.

Ik ben er alvast van overtuigd dat het een heel fijn jaar zal worden! Ik zie het helemaal zitten. Hopelijk jullie ook! Geniet nu maar van de zonnestralen tijdens het weekend!

Juf Emmely